« TERUG NAAR PROGRAMMA’S

Eén op Eén trainen

Mental Coaching

Het leven bestaat continu uit keuzes maken. Maak jij de keuzes vanuit jezelf en geef je aan wat je écht wil, of maak je keuzes om anderen te ‘pleasen’? Maak jij keuzes waar je zelf gelukkig van wordt?

En hoe is dat op je werk? Of in je relatie? Je vrienden, je gezin? Hoe is het gesteld met jouw zelfvertrouwen? Pieker je veel, heb je onvoldoende focus of loop je steeds tegen dezelfde belemmeringen aan? Voel je je gestressed of opgejaagd? Val je terug in oude patronen, zoals keer op keer proberen af te vallen?

Bij een Mental Coaching traject gaan we aan de slag om jouw ineffectieve denkpatronen te doorbreken. Door meer in het heden te leven, je eigen gedrag te analyseren zetten we negatieve gedachten om in positieve gedachten. Ik geef je handvatten om jouw gedrag en inzichten in positieve zin om te zetten voor meer balans en sterker in het leven te staan.

Door deze ontwikkeling handel je meer vanuit zelfvertrouwen, maak je betere keuzes en durf je nieuwe doelen te stellen. Zo richt je jouw leven in zoals jij dat graag wilt en kun je beter prioriteiten stellen: je zult merken dat dat je helpt om meer overzicht en regie in jouw leven te ervaren.

Mental Coaching hoeft niet persé op ‘de bank’. Ik ga er ook graag met mensen op uit en coach ik je tijdens een wandeling in het bos.

Heb je interesse in een Mental Coaching sessie of wil je meer informatie? Aarzel dan niet: bel me of stuur een app. Ik sta voor je klaar!

Kosten €80,00

mental coaching Linda lifestyle

Jouw gegevens:

Lifestyle programma