« TERUG NAAR LIFESTYLEPROGRAMMA’S

Eén op Eén trainen

Personal Training

Wil je graag één op één aan de slag? Dan is Personal Training met mij echt iets voor jou! Samen gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Afvallen, fitter worden, sterker worden of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ik help je 🙂

Als Mental Coach, vitaliteitscoach en Personal Trainer kijk ik naar het totaalplaatje. Ik houd rekening met jouw lichaam, jouw mogelijkheden en eventuele lichamelijke klachten. We maken inzichtelijk wat je kunt én wil bereiken. Zo stellen we een trainingsprogramma samen dat perfect bij jou past.

Jouw lichaam past zich aan aan jouw reis, maar ergens trekt het een grens. Luister jij naar je vage klachten of negeer je die? Neem je af en toe rust of dender je maar door? Ik ga je helpen de juiste balans te vinden tussen lichaam en geest. Zo leer je om te gaan met jouw grenzen, zowel mentaal als sportief!

Een Personal Training traject starten we met een intakegesprek, een fitheidstest en een uitgebreide vragenlijst zodat we daarna aan de slag kunnen. Personal Training is een tof avontuur met ups en downs – maar door intensief samen te werken wordt jij de betere versie van jezelf!

Ben je er klaar voor om dit avontuur aan te gaan? Bel me, stuur een app of e-mail! Ik kijk ernaar uit om met je aa de slag te gaan.

Highlights Personal Training by Linda

  • Intake en fitheidstest vooraf
  • Gepersonaliseerd trainingsprogramma
  • Sneller resultaat
personal training Linda lifestyle coaching

Jouw gegevens:

Lifestyle programma